Vijesti


Raspisan Natječaj “Zajedno za zajednicu”

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u suradnji s partnerskom Zakladom „Kajo Dadić“ raspisuje javni Natječaj za financiranje projekata iz sredstava Filantropskog fonda „Zajedno za zajednicu“.      

Najčešća pitanja za prijavu projekata usmjerenih unaprjeđenju kvalitete života starijih osoba

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavljilo je najčešća pitanja za Poziv za prijavu projekata usmjerenih unaprjeđenju kvalitete života starijih osoba putem organiziranih dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici u okviru raspoloživih sredstava Državnog proračuna za 2017. godinu s pozicija Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Poziv za prijavu projekata usmjerenih unaprjeđenju kvalitete života starijih osoba

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je 27. prosinca 2016. godine  Poziv za prijavu projekata usmjerenih unaprjeđenju kvalitete života starijih osoba putem organiziranih dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici  za 2017. godinu, Poziv je otvoren do 30. siječnja 2017. godine.

Donesena Odluka o izmjeni Odluke o raspodjeli financijskih sredstava za projekte/programe udruga i zdravstvenih organizacija

Obavještavamo Vas da je na web stranici Ureda za suzbijanje zlouporabe droga 05. prosinca 2016. objavljena Odluka o izmjeni Odluke o raspodjeli financijskih sredstava za projekte/programe udruga i zdravstvenih organizacija u okviru raspoloživih sredstava iz dijela prihoda od igara na sreću u području prevencije ovisnosti i suzbijanja zlouporabe droga za 2016. godinu na poziciji Ministarstva zdravstva, Ministarstva pravosuđa i Ureda za suzbijanje zlouporabe droga Vlade Republike Hrvatske.