Privremena lista Prevencija ovisnosti i suzbijanja zlouporabe droga za 2016. godinu

Objava privremene liste za financiranje udruga temeljem zajedničkog natječaja za prijavu projekata/programa udruga/zdravstvenih organizacija u Republici Hrvatskoj za dodjelu financijskih sredstava u okviru raspoloživih sredstava iz dijela prihoda od igara na sreću u području prevencije ovisnosti i suzbijanja zlouporabe droga za 2016. godinu

Na mrežnoj stranici Ureda za suzbijanje zlouporabe droga objavljena je Privremena lista udruga/zdravstvenih organizacija koje će se financirati temeljem zajedničkog natječaja u području prevencije ovisnosti i suzbijanja zlouporabe droga za 2016. godinu.

Privremena lista sastoji se od prijava rangiranih prema broju bodova, čiji zatraženi iznos zajedno ne premašuje ukupni planirani iznos Natječaja.

Od udruga i zdravstvenih organizacija koje su ušle na privremenu listu, Ured/Ministarstva će tražiti dodatnu dokumentaciju, a rok za dostavu dodatne dokumentacije je 8 radnih dana od dana objave privremene liste odnosno do dana primitka emaila, a najkasnije do 13. listopada 2016.g.

Privremenu listu možete pogledati OVDJE.

Share