Prezentacija natječaja u Senju i Gospiću

Pozivamo Vas na prezentaciju natječaja za financiranje projekata i programa organizacija civilnoga društva iz javnih izvora u 2014.godini, a u kojima naša zaklada po prvi put sudjeluje kao provedbeno tijelo:

Natječaji: 1. Prevencija nasilja nad i među djecom i mladima, 2. Podrška obitelji i promicanje i zaštita prava djece, 3. Sufinanciranje programa lokalnih volonterskih centara, 4. Prevencija ovisnosti i resocijalizacije ovisnika i 5. Projekti usmjereni mladima.

Ujedno ćemo prezentirati natječaj 'Naš doprinos zajednici' koji provodimo u partnerstvu s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva za dodjelu financijskih podrški građanskim akcijama koje se provode u lokalnim zajednicama (pravo prijave imaju udruge, škole, vrtići, gradske knjižnice, domovi umirovljenika i druge ustanove pod uvjetom da su u državnom vlasništvu).


Prezentacije će se održati u prostorijama Ustanove za razvoj grada Senja u Senju, na adresi Obala dr Franje Tuđmana 2, na dan 27.03. (četvrtak) u 11 sati i u dvorani Kulturno informativnog centra u Gospiću, na adresi Budačka 12 , na dan 28.03. (petak) u 10 sati, kada ćemo Vas upoznati s uvjetima natječaja i mogućnostima za prijavu.

Zahvaljujemo i radujemo se susretu.
Zaklada "Kajo Dadić" Split

Share