Regionalno obilježavanje 10-godišnjice osnutka Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

Pozivamo Vas na regionalno obilježavanje 10-godišnjice osnutka Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva koje ce se održati 29.10.2013. u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu od 13:00 do  17:00 sati.

Regionalno događanje pod nazivom “Aktivni u zajednici” okupit ce isključivo predstavnike(-ce) organizacija koje su provodile građanske inicijative proteklih 9 godina, a koje je financijski  podržala Nacionalna zaklada izravno ili putem partnerskih regionalnih zaklada.
Biti ce to prigoda da se u duhu sudioničke demokracije i u sklopu Europske godine gra ana raspravi o  novim modelima razvoja lokalnih zajednica pri čemu bi građani trebali biti okosnica promjena.


Regionalno događanje zamišljeno je kao ciljana rasprava o prioritetima (problemima) u razvoju  lokalnih zajednica s prijedlogom mogućih rješenja koja ce na kraju biti objedinjena s prijedlozima i ostalih regionalnih događanja. Tako objedinjeni prijedlozi biti ce u dokumentu pod nazivom  “Doprinos aktivnih građana” dostavljeni na adrese svih relevantnih institucija u državi s popisom sudionika/sudionica regionalnih događanja.

Pozivamo Vas da se aktivno uključite u regionalno  događanje koje ce se održati 29.10.2013. u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu popunjavanjem ove prijavnice te dostavom do 1.10.2013. godine na adresu e-pošte  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .


Napominjemo da ce Nacionalna zaklada podmiriti putne troškove međugradskog prijevoza (autobus, vlak) za 1-2 predstavnika(-ce) Vaše organizacije (ovisno o konačnom broju sudionika).Sve sudionike(-ce) regionalnih događanja očekuju iznenađenja i nagrade za dosadašnji doprinos razvoju aktivnog građanstva kroz provedbu  financiranih građanskih inicijativa.

Veselimo se zajedničkom susretu i radu s Vama.
Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva