Stipendistice zaklade "Kajo Dadić" uspješno završile akademsku godinu

Stipendistice zaklade "Kajo Dadić" , Žana Beram studentica Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu , Ivana Klarić studentica Građevinsko-arhitektonskog fakulteta u Splitu i Nataša Pupovac studentica Medicinskog fakulteta u Splitu, uspješno su završile akademsku godinu 2007/2008.

Po osnivanju Zaklade 2005.g., a  u znak zahvalnosti gosp. Kaji Dadiću koji je darovao svoje nekretnine udruzi "MI" iz Splita, ispunjenje želje plemenitog donatora ostvareno je kroz stipendiranje izvrsnih učenika i studenata težeg materijalnog statusa koji žive na području grada Splita te Statutom zaklade definirano kao prva zakladna svrha.

Zbog nedostatnih sredstava mjesečne stipendije u pojedinačnom iznosu od 1.000,00 kn mjesečno tijekom jedne studijske godine koje se trenutno dodjeljuju trima stipendisticama nažalost nisu mogle biti odobrene mnogima koji su osobno izražavali potrebu za pomoći u školovanju. U  želji da plemeniti čin Kaje Dadića ne bude zaboravljen i da urodi još humanijim i uspješnijim rezultatima pozivamo sve koji žele i mogu pomoći da svoje dobrovoljne priloge mogu uplatiti na žiro račun Zaklade "Kajo Dadić", Šibenska 27, Split,  otvoren kod Zagrebačke banke d.d. pod brojem 2360000 – 1101824625 uz naznaku "Donacija za stipendiranje učenika i studenata".  Dobrodošao je svaki plemeniti čin koji mladima u težim životnim okolnostima može pomoći u ostvarenju njihovih snova.