Filantropija

Poziv na okrugli stol „Filantropija danas - kako odgovoriti na potrebe društva?“

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva i Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj kao koordinator Hrvatskog foruma zaklada „ZaDobro.BIT“ organiziraju prvi Tjedan filantropije u Hrvatskoj u periodu od

24. rujna- 01. listopada 2016. Aktivnosti obilježavanja Tjedna filantropije, s međunarodnim sudjelovanjem, održat će se gradovima Zagrebu, Osijeku, Puli, Rijeci i Splitu.

Obilježavajući Tjedan filantropije u Splitu, naša zaklada, kao partner Nacionalne zaklade, tom prigodom organizira dva događanja u Splitu: Izložbu „Filantropija u zajednici“ u Muzeju grada Splita, Galerija Dioklecijan od 26.09.-03.10. i okrugli stol „Filantropija danas- kako odgovoriti na potrebe društva“ koji će se održati 28.rujna, u  Hotelu Park (Hatzeov perivoj 3) s početkom u 11 sati.

S velikim zadovoljstvom pozivamo Vas da nam se pridružite i time podržite promicanje pozitivnih vrijednosti suživota i brige za druge, građanski aktivizam  i stvaranje odgovornih članova zajednice.   


Izložba "Filantropija u zajednici"

Obilježavajući Tjedan filantropije u Splitu, Zaklada „Kajo Dadić“ s velikim zadovoljstvom poziva Vas na otvaranje izložbe "Filantropija u zajednici“. Muzej grada Splita, Galerija Dioklecijan s početkom u 18 sati.

Izložbu možete pogledati od 27.rujna do 03. listopada 2016.g. u vremenu od 9:00- 21:00 sat.

Veselimo se Vašem dolasku!

Share