Vijesti

Nacionalna zaklada objavila rezultate natječaja i poziva za iskaz interesa

Upravni odbor Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva na svojoj sjednici održanoj 5. prosinca 2011. godine donio je odluke o odobravanju financijskih sredstava za projekte, institucionalne podrške, nagrade, suradnju i partnerstvo u 2012. godini. Više u glavnom izborniku "Vijesti iz Nacionalne zaklade".


Zaklada "Kajo Dadić" objavljuje Natječaj za financijsku potporu građanskim inicijativama

natjecajlogoNa osnovu potpisanog Sporazuma o partnerstvu u Decentraliziranom modelu dodjela financijskih potpora s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva, zaklada "Kajo Dadić" raspisala je 15. rujna 2011. godine Natječaj za dobivanje financijskih potpora za građanske inicijative organizacijama civilnoga društva.

Nacionalna zaklada je pokrenula internetsko savjetovanje o ocjeni svog rada

Nacionalna zaklada je pokrenula internetsko savjetovanje o ocjeni svog rada u proteklih 4 godine te prijedlozima za unapređenje u idućem četverogodišnjem razdoblju od 2012. do 2015. godine.

Ispunjavanjem anonimne ankete, koja se nalazi na internetskoj stranici Nacionalne zaklade http://zaklada.civilnodrustvo.hr (tekst poziva za sudjelovanje u savjetovanju i upitnik/anketa nalaze se u kategoriji "Izdvajamo" - "Aktualno") doprinijet ćete postojećim i/ili novim oblicima podrške koju Nacionalna zaklada pruža razvoju civilnoga društva u iduće 4 godine.

Internetsko savjetovanje traje do 19. rujna 2011. godine.

Unaprijed vam se zahvaljujemo na suradnji.

Rezultati ankete o nekim aspektima natječaja "Naš doprinos zajednici"

anketaU cilju povratnih informacija o nekim aspektima natječaja "Naš doprinos zajednici" i unaprijeđenja kvalitete suradnje, zamolili smo sve dosadašnje prijavitelje na natječaj za ispunjavanje kraćeg upitnika. Od 149 organizacija civilnog društva koje su se javile na 7 natječaja anketu su elektronskim putem ispunile 63 organizacije.....

Zaklada "Kajo Dadić" zahvaljuje za suradnju u anketiranju

Zahvaljujemo na  ispunjenim i vraćenim anketama organizacijama koje su se do sada prijavljivale na natječaj "Naš doprinos zajednici" ,  kako onima koji su već dobili financijsku potporu tako i ostalima koji nisu imali uspjeha, ali su svojim iskrenim odgovorima i komentarima doprinijeli  u prikupljanju povratnih informacija . Za sve druge čije odgovore nismo primili, a koji možda nisu otvarali svoje elektronske poštanske sandučiće, još jednom dajemo poveznicu za elektronsku verziju ankete koju mogu ispuniti i poslati  ( www.zaklada-dadic.hr/Anketa.html ). Vaša mišljenja objavit ćemo na internet stranicama nakon obrade rezultata.