Vijesti

Zaklada "Kajo Dadić" objavljuje Natječaj za financijsku potporu građanskim inicijativama

natjecajlogoNa osnovu potpisanog Sporazuma o partnerstvu u Decentraliziranom modelu dodjela financijskih potpora s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva, zaklada "Kajo Dadić" raspisala je 16. travnja 2012. godine Natječaj za dobivanje financijskih potpora za građanske inicijative organizacijama civilnoga društva.


Obavijest suradnicima o promjeni adrese

Obavještavamo suradnike da je zaklada "Kajo Dadić" od 11.04.2012.g. u novom prostoru, na adresi Osječka 16 u Splitu (kraj Koteksa) . Novi telefonski brojevi su (021) 782 - 974 i (fax) 782 - 975 . Dodatni kontakt broj je 098 981 6396 .

Prezentacije natječaja "Naš doprinos zajednici u Biogradu i Benkovcu

04.04.2012. u gradskoj vijećnici u Biogradu i Gradskoj knjižnici u Benkovcu održane su prezentacije Decentraliziranog modela dodjele financijskih potpora građanskim inicijativama te natječaja "Naš doprinos zajednici". Članovi organizacija civilnog društva među kojima su bili i predstavnici mjesnih odbora, vrtića i škola, informirani su o terminima i uvjetima natječaja, kao i mogućnostima prijavljivanja. Prezentacije su organizirane uz pomoć predsjednika udruge za razvoj zajednice "BNM" g. Ivana Čupića iz Biograda te djelatnika grada Benkovca, Odjela za društvene djelatnosti, g. Mile Marića.

Prezentacija natječaja "Naš doprinos zajednici"

27.03.2012. u prostorima općine Župe dubrovačke u Srebrenom obavljena je prezentacija Decentraliziranog modela dodjele financijskih potpora građanskim inicijativama te natječaj "Naš doprinos zajednici". Članovi različitih organizacija civilnog društva iz nekoliko mjesta Župe informirani su o terminima i uvjetima natječaja, kao i mogućnostima prijavljivanja. Prezentacija je organizirana uz pomoć djelatnika općine, gosp. Antuna Žeravice.

Izložba "Filantropija u Dalmaciji" predstavljena na Ekonomskom fakultetu u Splitu

Nakon prvog predstavljanja izložbe "Filantropija u Dalmaciji" u prostoru loggie Pučkog otvorenog učilišta u Splitu, prikaz organizacija i dobrotvora koji su u različitim vremenskim periodima na području Dalmacije nesebičnim donacijama vlastite imovine pomagali razvoj svojih zajednica kao i pojedince u različitim potrebama postavljen je na prvom katu Ekonomskog fakulteta u Splitu i dostupan svim zainteresiranima tijekom radnog vremena fakulteta, do srijede 28.03.2012.