Vijesti


Najava natječaja za medije

U prostorijama Zaklade 'Kajo Dadić' održana je konferencija za medije povodom objavljivanja objedinjenog natječaja Ministarstva socijalne politike i mladih i Ministarstva znanosti,obrazovanja i sporta za financiranje projekata udruga u području prevencije nasilja nad i među djecom i mladima. Pozivu su se odazvali TV Mreža, HRT Radio Split, HTV Studio Split i Radio Dalmacija.

Share

Partnerskim projektima prevencije nasilja nad djecom i mladima i vršnjačkog nasilja šest milijuna kuna

Ministarstvo socijalne politike i mladih i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta pozivaju udruge koje su programski usmjerene za rad s djecom i/ili mladima da se prijave za financijsku podršku partnerskim projektima koji doprinose smanjenju svih pojavnih oblika nasilja nad djecom i mladima i vršnjačkog nasilja.

Info dani o natječajima iz sredstava Državnog proračuna

Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge, u suradnji s tijelima državne uprave - davateljima bespovratnih sredstava, organizira Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU za 2014. godinu.

Info dani 2014. održat će se 5. i 6. veljače 2014. u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta, Zagreb, Donje Svetice 38. Svrha je Info dana zainteresiranim udrugama/organizacijama civilnog društva predstaviti natječaje koji će se raspisivati u 2014., a program će biti pripremljen na temelju Godišnjeg plana natječaja izrađenog sukladno zaključcima Međuresornog povjerenstva za koordinaciju politike financiranja projekata i programa udruga iz Državnog proračuna RH.

Program Info dana je dostupan na mrežnim stranicama Ureda za udruge, www.uzuvrh.hr s obrascem za prijavu za sudjelovanje na događanju.