Vijesti

Održane prezentacije natečaja

U periodu od 19.03. do 02.04. održali smo prezentacije natječaja za financiranje projekata i programa organizacija civilnoga društva iz javnih izvora u 2014.godini te natječaja 'Naš doprinos zajednici' u sljedećim gradovima/općinama: Korenica, Senj, Brinje, Gospić i Primošten.


Natječaj za promicanje i zaštitu prava djece i podršku obitelji

Ministarstvo socijalne politike i mladih poziva udruge koje su programski usmjerene podršci obitelji i radu s djecom da se sukladno ovom Pozivu prijave za financijsku potporu projektima koji donose nove ideje te modele razvoja i/ili načine promicanja i zaštite prava i interesa djece, vrijednosti obitelji i odgovornog roditeljstva.

Poziv za prijavu na Natječaj za financiranje programa lokalnih volonterskih centara u 2014. godini

Ministarstvo socijalne politike i mladih poziva udruge koje su programski usmjerene na razvoj volonterstva u Republici Hrvatskoj da se prijave za financijsku podršku partnerskim projektima koji doprinose promociji i razvoju volonterstva na području Republike Hrvatske.

Natječaj za financiranje projekata udruga i zdravstvenih organizacija u području ovisnosti

POZIV za prijavu na javni Natječaj za financiranje projekata udruga i zdravstvenih organizacija u području prevencije/tretmana/liječenja/rehabilitacije ovisnosti i resocijalizacije ovisnika iz raspoloživih sredstava iz dijela prihoda od igara na sreću za 2014. godinu.