Vijesti

Zaklada "Kajo Dadić" objavljuje Natječaj za financijsku podršku građanskim akcijama

Na osnovu potpisanog Sporazuma o partnerstvu u Decentraliziranom modelu dodjele financijskih podrški s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva, Zaklada "Kajo Dadić" raspisala je 15. travnja 2015. godine Natječaj za dobivanje financijskih podrški za građanske akcije.


Predstavljanje natječaja

Pozivamo Vas na predstavljanje natječaja Ministarstva socijalne politike i mladih za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz sredstva državnog proračuna za 2015. godinu  i natječaja za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“. 

ODLUKE o raspodjeli financijskih sredstava za Natječaj za mlade

Ministarstvo socijalne politike i mladih donjelo je Odluke o raspodjeli financijskih sredstava Poziva za prijavu projekata usmjerenih mladima za financijsku potporu iz dijela prihoda od igara na sreću i raspoloživih sredstava Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2014. godinu. 

U tu svrhu odobreno je 4.023.414,91 kn.
Odluke za sva prioritetna područja možete preuzeti OVDJE.

Share
                                                                      

ODLUKA o dodjeli financijskih sredstava za projekte udruga usmjerenih prevenciji vršnjačkog nasilja među djecom i mladima u školskoj godini 2014./2015.

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta prof. dr. sc. Vedran Mornar donio je Odluku o raspodjeli financijskih sredstava za projekte udruga usmjerenih prevenciji vršnjačkog nasilja među djecom i mladima u školskoj godini 2014./2015.