Vijesti

Natječaj za dodjelu nagrada "Otisak srca" i Dobrota nas veže i spaja" za osnovne i srednje škole

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva objavila je Natječaj za prijavu volonterskih inicijativa djece te razvoja filantropije i društvenog angažmana mladih za dodjelu nagrade "Otisak srca" i "Dobrota nas veže i spaja" u 2019. godini.


Poziv na edukaciju "Organiziranje i razvoj zajednice"

Zaklada „Kajo Dadić“ u sklopu programske suradnje s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva, provodi program „Aktivni u zajednici“ koji je usmjeren osnaživanju društvenog kapitala u lokalnim zajednicama,razvoju kulture davanja u opće korisne svrhe i provedbi društvenih programa u lokalnim zajednicama.

Prezentacija, Biograd na Moru, novi termin!

Zaklada „Kajo Dadić“ i Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru pozivaju vas na prezentaciju programa 'Aktivni u zajednici',  dana 7. ožujka 2019. g.(četvrtak) u Gradskoj vijećnici grada Biograda na Moru, na adresi Trg kralja Tomislava 5, s početkom u 13.00 sati.

Javni poziv "Aktivni u zajednici"

Program „Aktivni u zajednici“ koji smo provodili tijekom 2018. godine, u sklopu programske suradnje s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva, donio je prve rezultate usmjerene osnaživanju društvenog kapitala u lokalnim zajednicama na području: