Vijesti

Rezultati Natječaja za volonterske centre

Ministarstvo socijalne politike i mladih objavilo je Odluku o raspodjeli sredstava za financiranje programa lokalnih volonterskih centara u 2015. godini i trogodišnjih programa regionalnih volonterskih centara za razdoblje 2015.-2018.


Najava prezentacija Natječaja "Naš doprinos zajednici" rujan 2015.

Pozivamo Vas na prezentaciju natječaja 'Naš doprinos zajednici' koji provodimo u partnerstvu s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva za dodjelu financijskih podrški građanskim akcijama koje se provode u lokalnim zajednicama (pravo prijave imaju udruge, škole, vrtići, gradske knjižnice, domovi umirovljenika i druge ustanove pod uvjetom da su u državnom vlasništvu).

Objava rezultata Komisijskog otvaranja prijava poslanih na Natječaj za projekte udruga usmjerenih podršci obitelji i promicanju i zaštiti prava djece

U nastavku slijedi popis udruga prijavljenih na Poziv za prijavu projekata udruga usmjerenih podršci obitelji i promicanju i zaštiti prava djece koje su zadovoljile propisane uvjete

Dodjela povelje za razvoj filantropije i civilnog društve te poticanje volonterstva Općine Brinje

Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća 14. kolovoza 2015. povodom obilježavanja Dana Općine Brinje, načelnik Zlatko Fumić i predsjednik Općinskog vijeća Davor Vičić uručili su javno priznanje u obliku povelje Zakladi „Kajo Dadić“ za razvoj filantropije i civilnog društva te poticanje volonterstva.