Vijesti


Privremeni rezultati Natječaja u području prevencije, tretmana i liječenja ovisnika za 2015. godinu

Ministarstvo zdravlja je objavilo privremenu listu projekata predloženih za financiranje prijavljenih na „Natječaj za prijavu prijedloga projekata udruga i zdravstvenih organizacija u Republici Hrvatskoj za dodjelu financijskih sredstava u okviru raspoloživih sredstava iz dijela prihoda od igara na sreću u području prevencije, tretmana i liječenja ovisnika za 2015. godinu“.

Objava privremene liste odabranih programa/projekata za Natječaj za MLADE

Ministarstvo socijalne polititke i mladih je objavilo privremenu listu odabranih projekata/programa za financiranje za Poziv za prijavu programa i projekta usmjerenih mladima za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2015. godinu.

Objavljeni privremeni rezultati Natječaja za financiranje projekata usmjerenih prevenciji nasilja nad i među djecom i mladima u Republici Hrvatskoj

Ministarstvo socijane politike i mladih je objavilo privremene rezultate Poziva za prijavu na Natječaj za financiranje projekata usmjerenih prevenciji nasilja nad i među djecom i mladima u Republici Hrvatskoj. 

Rezultati komisijskog otvaranja prijava pristiglih na Poziv za prijavu projekata udruga u području rehabilitacije, tretmana i resocijalizacije ovisnika

Popis udruga prijavljenih na Poziv za prijavu projekata udruga u području rehabilitacije, tretmana i resocijalizacije ovisnika u 2015. godini koje su zadovoljile propisane uvjete Poziva.