Novosti

Rezultati provedbe programa Aktivni u zajednici 2018.-2021.

Zaklada „Kajo Dadić“ od 2018. godine u sklopu Programske suradnje s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva, provodi program „Aktivni u zajednici“ na području Ličko-senjske, Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije. Na ovom letku možete potražiti naše rezultate provedbe programa od 2018. do 2021. godine.

Poziv za nastavak tribine

Nastavak tribine „Uloga civilnog društva u razvoju lokalne zajednice“ pod nazivom „Nema frke dok je Krke“ koju organiziraju Zaklada „Kajo Dadić“ i Udruga Platforma Hvar održat će se 28. svibnja 2021. g. (petak) u prostoru namijenjenom udrugama Grada Hvara, Obala Fabrika 35, s početkom u 17 sati.

Privremeni rezultati po Pozivu za prijavu projekata usmjerenih smanjenju i prevenciji socijalne isključenosti te socijalnom uključivanju i integraciji socijalno osjetljivih skupina

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je privremene rezultate procjene prijava po Pozivu za prijavu projekata usmjerenih smanjenju i prevenciji socijalne isključenosti te socijalnom uključivanju i integraciji socijalno osjetljivih skupina za 2017. godinu.

Objava Poziva za prijavu projekata usmjerenih mladima za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2017. godinu

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je Poziv za prijavu projekata usmjerenih mladima za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2017. godinu

Novi natječaj

Ministarstvo socijalne politike i mladih objavilo je Poziv za prijavu jednogodišnjih projekata lokalnih volonterskih centara u 2015. godini i trogodišnjih programa regionalnih volonterskih centara za razdoblje od 2015. do 2018. godine.

Održane prezentacije natječaja ‘Naš doprinos zajednici’

natjecajlogoPredstavnica Zaklade ‘Kajo Dadić’ Split održala je tri prezentacije natječaja ‘Naš doprinos zajednici’ .
Prezentacije su održane u sljedećim gradovima/mjestima:

Šibenik – 5. travnja 2013. godine; Makarska – 8. travnja 2013. godine; Gračac – 9. travnja 2013. godine

Na prezentacijama je sudjelovalo više od 30 predstavnika organizacija civilnog društva, osnovnih škola, dječjih vrtića i gradskih galerija koje se infomiralo o novim uvjetima za prijavu na natječaj ‘Naš doprinos zajednici’.
Prezentacije su održane uz pomoć gđe Dragice Roščić iz  LAG “Adrion”, gđe Slavice Miličić iz udruge Prospero u Gračacu , te gđe Živane Junaković iz Udruge mladih “Mladi u EU” . Ovim putem im još jednom iskazujemo zahvalnost na pomoći oko organiziranja prezentacija..

Objavljen natječaj za financijsku potporu građanskim inicijativama

natjecajlogoNa osnovu potpisanog Sporazuma o partnerstvu u decentralizaciji programa dodjela financijskih potpora s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva, zaklada "Kajo Dadić" 3. svibnja 2010. godine raspisala je natječaj za dobivanje financijskih potpora za građanske inicijative organizacijama civilnog društva u 2010. godini.

Do sada smo podržali preko 190 građanskih akcija!